Το καλύτερο…αντίδοτο ενάντια στα συμπτώματα του άγχους που προκαλείται από το σημερινό ακατάστατο και εξαντλητικό τρόπο ζωής λόγω της οικονομικής κρίσης είναι ο Βασιλικός Πολτός!


Επιπλέον, ο Βασιλικός Πολτός έχει επίδραση στο νευρικό σύστημα, επιτρέποντας τη μεταφορά ταλαντώσεων από μια νευρική ίνα σε άλλη. Επίσης διεγείρει την έκκριση αδρεναλίνης. Στο βασιλικό πολτό, υπάρχουν οργανικά οξέα που έχουν παρεμφερή δράση με την ινσουλίνη.Έχει μάλιστα αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες χρήσιμες για τη θεραπεία κυκλοφορικών διαταραχών που απαντώνται σε ηλικιωμένα άτομα.

Ο Adiakritos πάντα στο πλευρό της πρωτοβουλίας Ελλήνων παραγωγών σας παρουσιάζει μια σειρά από αγνά προϊόντα που πρέπει να μπουν στα σπίτια μας για την υγιεινή διατροφή των ενηλίκων αλλά και των μικρών παιδιών:

Μεγάλη ποικιλία μελισσοκομικών προϊόντων βασιλικός πολτός, ολοκληρωμένη γκάμα μελιού κ.λ.π ελληνικών βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων διατίθενται απευθείας από την παραγωγή στην κατανάλωση με άκρως οικονομικές τιμές προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα.

 

viologika-proionta

 

 

 

 

 

 

Η DisoLine – Αverde είναι η ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα ωφέλει των φυτικών-βιολογικών προϊόντων. Μετά από μεγάλη μελέτη σε όσα μας προσφέρει η φύση, κατορθώσαμε  και  φτιάξαμε τις καλύτερες και οικονομικότερες φυτικές κρέμες ομορφιάς σε συνεργασία με πιστοποιημένα από την Ε.Ε ελληνικά εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βοτανολόγου με σκοπό να προσφέρουμε στην αγορά μια ελληνική ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν μελετηθεί και επιλέχθηκαν με βάση την ευεργετική τους ιδιότητα και πως αυτή ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας.

 

Για παραγγελίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 2108812970 – 2105779936, www.disoline.gr.

Αποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς χρέωση.